Wie is Sandra?


Sandra van Twillert © Charlotte Tonino

foto: Charlotte Tonino

Mijn achtergrond is heel divers, ik heb het (voordat ik in aanraking kwam met NLP uiteraard) altijd lastig gevonden om keuzes te maken. Zo had ik na de middelbare school de eerste grote keuze: ingeloot voor tandheelkunde, maar ook de kans om als computerprogrammeur aan de slag te gaan. Computers waren in die tijd nog heel magisch, dus dat trok net iets meer.

Na een aantal jaar in de IT ben ik alsnog gaan studeren. Ik ben ook altijd al geïnteresseerd geweest in mensen en hun beweegredenen en daarom is de keus op psychologie gevallen. Na het behalen van mijn propedeuse ben ik overgestapt op communicatiewetenschap en afgestudeerd op het gebruik van neurale netwerken en genetische algoritmen in ‘intelligente’ computertoepassingen. Volgens mijn afstudeerbegeleider zat ik echt op het randje van communicatiewetenschap (eigenlijk al net erover), maar met wat aanpassingen mocht ik afstuderen.

nlpkring master coach

Vervolgens ben ik gaan werken bij een groot IT consultancy bedrijf. Daar kreeg ik al heel snel de kans om nieuwe medewerkers op te gaan leiden tot computerprogrammeur d.m.v. coaching en vervolgens om nieuwe opleiders te trainen. In deze periode had ik voor het eerst het gevoel dat ik echt deed wat ik wilde doen, wat bij mij past en waar ik goed in ben. In mijn volgende stappen is coaching en/of training dus altijd teruggekomen. Ik heb gewerkt als consultant werving & selectie, restaurantmanager, unitmanager en coach in de re-integratie.

Intussen wilde ik graag leren om meer op mijn intuïtie te durven vertrouwen en heb daarvoor een 3-jarige opleiding tot aurareader- en healer afgerond (zie ook hier).Ik kan sindsdien veel beter luisteren naar wat mijn hart mij ingeeft in plaats van alles rationeel te benaderen. In mijn opleiding tot NLP Master bleek dit van grote waarde en in mijn coaching gebruik ik het om aan te voelen of we op de goede weg zitten en wat voor jou de meest geschikte oefeningen zijn.

Mijn benadering in elke coaching is ontspannen, met humor en relativeringsvermogen. Elke coaching is weer uniek, omdat iedereen uniek is en dat maakt dit het leukste werk dat er is.