Coaching


In mijn coaching maak ik gebruik van NLP en het enneagram. In mijn ervaring is deze combinatie de meest snelle, makkelijke én plezierige manier om resultaat te behalen. NLP is voor vrijwel iedereen geschikt en geeft langdurig resultaat. Zodra je de technieken van mij geleerd hebt en er een tijdje mee gespeeld hebt, kun je ze de rest van je leven toepassen.

Opzet coachingstraject

Een coachingstraject duurt in de meeste gevallen drie sessies. In de eerste sessie inventariseren we je klachten en ga je direct aan de slag met het oplossen van je problemen. Eerst bepalen we je enneagramtype en krijg je van mij uitleg over jouw type. Je leert hoe jij het beste kunt ontspannen en wat je grootste leerpunt is. Vervolgens leer je de basis NLP technieken die je nodig hebt om controle te krijgen over je emoties en je gedachtes. Met deze technieken ga je tussen de sessies in zelf aan de slag. Je zult direct merken dat je je al een stuk beter voelt.

In de tweede sessie herhalen we eerst de technieken uit de eerste sessie zodat je zeker weet dat je ze goed toepast. Verder werken we aan het verbeteren van je zelfbeeld en daarmee je zelfvertrouwen. We gaan aan de slag met tijdslijnen en het maken van een duidelijk toekomstbeeld, zodat je vol vertrouwen de toekomst in gaat.

De derde sessie is vooral een controle sessie. We kijken samen of er nog ergens versteviging nodig is en of je alles geleerd hebt om je leven verder vol vertrouwen in te vullen zoals jij dat wilt.

Resultaat

Na afloop van het coachingstraject is het resultaat dat je een stuk steviger in je schoenen staat en je emoties en gedachten onder controle hebt. Je klachten zijn voor een groot gedeelte of helemaal verdwenen. Je merkt het steeds sneller als je een keer stress, negatieve gevoelens en/of gedachtes hebt en kunt deze ook steeds sneller omdraaien in een goed gevoel van kracht en ontspanning. Je leert dus om uiterst intolerant te worden tegen je eigen slechte gevoelens.

Duur en Tarief

Iedere sessie duurt ongeveer twee uur. Tussen elke sessie zit een periode van twee weken. Het kan zijn dat je één of twee sessies meer doet afhankelijk van de resultaten. Het tarief voor de coaching is 575,- euro (incl. btw). Dit bedrag is voor het hele traject, dus ook als er nog een extra sessie nodig is. Ik werk op basis van "no cure, no pay", dus mocht de coaching onverhoopt niet de verandering brengen die is gewenst, dan krijg je geen rekening en hoef je niets te betalen.